Millorant el blog: El manifest d’Una història fantàstica.

 

 

L’entrada d’avui és un pèl diferent. No és cap ressenya d’un llibre ni cap reflexió personal sobre la literatura. Tampoc us explicaré res sobre els meus gustos literaris personals ni us en faré cap llista.

 

Així doncs, us deveu preguntar, que coi us vull explicar?

 

 

Algunes millores.

Molt fàcil. Avui vull millorar el blog. Exacte, cal anar fent passets de mica en mica. I, tot i que ja fa un temps que està en funcionament i ja m’he presentantcrec que s’ha d’anar perfeccionant sempre que es pugui. Afegir alguna coseta, fer alguna modificació… Si no sempre ens quedaríem estancats al punt de partida.

 

Ara no us penseu que canvio tot el blog! Ni de bon tros. Però ara que tinc uns dies de vacances abans de començar una temporada a tope, he tingut el temps per pensar exactament que era el que estava fent.

Què és aquest blog? Com es diferència dels altres blogs? És només un blog literari?

 

I ara que ho tinc clar, vull que vosaltres també ho tingueu clar. Vull que les preguntes que se us puguin formular sobre què està passant en aquest blog quedin resoltes.

Què hi trobareu aquí, quina és la meva filosofia, què us vull explicar, de què us pot servir, etc.

 

El manifest.

Totes aquestes preguntes les responc al manifest d’Una història fantàstica. Exacte, com aquell que declara els seus principis. O el que explica els objectius que vol dur a terme. Això és el que podreu trobar a aquest manifest. Resposta, això espero, a les vostres preguntes.

 

Cliqueu a la següent imatge per anar al Manifest del blog.

Link Manifest Una història fantàstica.
Link al Manifest del blog

 

Però a més a més, com que no tinc cap intenció que aquest manifest sigui quelcom passatger, ho publico en una nova pàgina que poso avui en funcionament. D’aquesta manera crec que m‘asseguro que hi podeu entrar amb la màxima facilitat possible. La pàgina estarà sempre activa.

 

No dubteu a donar-hi una ullada i a dir-hi la vostra!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may also like