Hi havia una vegada… una història fantàstica

 

Benvinguts i benvingudes a..

 

Em fa molta il·lusió presentar per fi el meu blog literàri a tots!

 

Encara que sigui per segona vegada, sí (problemes informàtics em varen fer perdre el més i mig de blog que ja havia publicat.)

 

I és que aquest blog néix de unes ganes terribles i bojes per compartir amb la gent la meva passió literària.

 

Anem a pams, d’on bé aquesta aficció pels llibres?

 

Els llibres formen part de mi. Llegeixo d’ençà que tinc memòria, des de que veia el meu pare llegir i passar-ho tan bé. Ell em va encomanar aquesta afició malaltissa. Ara ja no puc anar a dormir sense llegir un llibre.

 

M’encanta l’olor dels llibres, el tacte de les pàgines, les seves cobertes i lloms i totes les lletres que el formen.

 

Però sobretot m’encanta el que signifiquen. Imaginació. Una història que tu modeles i imagines. De les mateixes pàgines, cada lector en treu la seva personalitzada.

 

Una descripció genial sobre els llibres.
Sèrie Nickelodeon, iCarly.

 

Em puc passar hores a les biblioteques. Entre les seves llargues estanteries plenes de llibres que, senyors, ens podem emportar sense pagar. Sovint penso… això de les llibreries és un gran, gran invent, no creieu?

 

També m’encanta perdre’m pels mercats de segona mà. Allà els llibres també hi són molt presents. I entre el munt de llibres pots sentir com aquests han tingut mil vides i tu els hi pots donar una més.

 

En fi, tot molt romàntic, ja ho ser!

 

Si encara voleu saber alguna cosa més de mi, us ho explico tot aquí.

 

Què és una història fantàstica?

Però el que m’agrada sobretot és trobar la història fantàstica. Segur que sabeu de què us parlo:  Quan agafes un llibre i la seva història t’atrapa completament.

 

No pots deixar de llegir, les teves emocions estan a flor de pell i necessites saber com acaba. És una història fantàstica i, per a cada persona són diferents.

 

Les històries fantàstiques s’amaguen però quan tens la sort de què la trobes, ja pots aprofitar aquell moment. Per sort, com que hi ha molts llibres, la probabilitat de trobar històries fantàstiques creix.

 

Què puc trobar al blog?

A part de llibres i més llibres? Això:

 

 • Ressenyes literàries. Personals i completament originals que expressen la meva opinió.
 • Un espai per compartir l’admiració pels llibres, els personatges literaris, lectures, etc.
 • Reflexions relacionades amb la literatura. Qualsevol cosa interessant que em passa pel cap l’escric i la comparteixo amb vosaltres.
 • I de mica en mica, també m’agradaria compartir amb vosaltres altres aspectes que són importants en la meva vida. Però com he dit, de mica en mica.

 

I tot això, on em porta?

Doncs, qui sap? Primer a complir un desig i una inquietud. Sóc de les que crec que hem de fer allò que sentim. Encara que costi. Encara que sembli que no és el camí correcte o el que toca.

 

Començar el blog, obrir-lo al públic, als familiars, amics i companys m’ha portat temps i molta dedicació. No hi ha uns fruits segurs per recollir. Però les coses que es fan amb ganes segur que tenen recompensa, tard o d’hora.

 

A més a més però, el blog em porta a un somni molt més gran: dedicar-me al món dels llibres. Un començament que ja veure’m com continua.

 

Així doncs comença Una història fantàstica!

Moltes gràcies per llegir-me!

 

2 opinions on “Hi havia una vegada… una història fantàstica”

 1. Com més entro al teu blog més m’agrada i més m’estimo els llibres.
  Realment és un plaer i una alegria el fet d’haver-te descobert.
  Segueix així Anna
  Felicitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *