En ruta: El nou apartat del blog per compartir una experiència

 

Benvinguts i benvingudes!

 

Per fi inicio l’altre apartat del meu blog: en ruta!

 

Què, no en tenieu ni idea? Us ho explico, tranquils!

 

Quan vaig iniciar aquest blog tenía un parell de coses clares sobre el que volia fer: Parlar de llibres, la meva passió, i compartir la meva experiència a la vida.

 

Doncs bé, per fi poso fil a l’agulla en el segon punt!

 

Amb ganes de compartir l’experiència.

I pensareu, que puc compartir?

 

Com molts de vosaltres jo sóc una noia completament normal. D’una ciutat ni gran ni petita (Girona) amb amics i familiars (per sort!) i bé, un futur com tots tenim.

 

Ara fa un any però, una mica festiguejada de la vida que sempre havia portat, vaig decidir provar sort i fer un petit viatge per canviar d’aires. Bé, i complir el somni que havia tingut des de petita de viatjar.

 

Per sorpresa, durant els dos mesos i mig que vaig ser a fora la meva visió de les coses, la meva personalitat i jo mateixa també he canviat. Ara tinc més clar que vull i que no vull, sóc més independent i tinc un grapat d’experiències genials que no hagués trobat si mai hagués fet aquest viatge.

 

I'm going on an adventure!
El senyor dels anells.

Parlant de…

És doncs tots aquests pensaments i experiències majoritàriament del viatge el que vull compartir amb vosaltres.

 

Ep! No ho malinterpreteu! No em crec amb la suficient experiència per alliçonar a ningú (si és que mai s’arriba a tenir aquesta experiència). Per tant el que faré aquí és només compartir la meva experiència i les meves inquietuds en relació a aquest tema.

 

No tinc cap intenció que sigui un apartat ben formal ni molt menys. Ni vull alliçonar a ningú. Només compartir i, si tot va bé, que vosaltres compartiu amb mi.

 

Perquè, carai, això de viatjar sol durant un temps és ben bé una teràpia. Jo ja estic pensant en el segon viatge que faré, aquest cop una mica més lluny i una mica més llarg…

 

Què podreu trobar aquí?

Doncs per si no ha quedat prou clar, la meva experiència en aquest viatge que he fet i els que espero que vindran. Potser algun consell i segur que molts pensaments, dubtes i sensacions que m’ha aportat descobrir aquesta manera de viure la vida.

 

També m’agradaria que s’hi reflectís una manera i estil de vida. El meu. Ser que és complicat però qui no s’arrisca no pisca.

 

A veure que passa. M’acompanyeu?

 

Comment on “En ruta: El nou apartat del blog per compartir una experiència”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may also like