En ruta: El nou apartat del blog per compartir una experiència

I per fi… inicio l’altre apartat del meu blog: EN RUTA!

 

Què, no en teníeu ni idea? Us ho explico, tranquils! Quan vaig iniciar aquest blog tenia un parell de coses clares sobre el que volia fer: Parlar de llibres, la meva passió, i compartir la meva experiència viatjant.

 

Doncs bé, per fi poso fil a l’agulla en el segon punt!

 

Amb ganes de compartir l’experiència.

 

Com molts de vosaltres jo sóc una noia completament normal. D’una ciutat ni gran ni petita –Girona – amb amics i familiars – per sort! – i bé, un futur com tots tenim.

 

Ara fa un any però, una mica cansada de la vida que sempre havia portat, vaig decidir provar sort i fer un petit viatge per canviar d’aires. I complir el somni de viatjar que sempre que tenia des de petita.

 

Per sorpresa, durant els dos mesos i mig que vaig ser a fora la meva visió de les coses, la meva personalitat i jo mateixa també he canviat. Ara tinc més clar que vull i que no vull, sóc més independent i tinc un grapat d’experiències genials que no hagués trobat si mai hagués fet aquest viatge.

 

Però és que, ara, el 6 de Novembre, començo un altre viatge! Me’n vaig a Amèrica Central a visitar, veure, sentir i viure mil experiències.

 

I'm going on an adventure!
El senyor dels anells.

 

 

Parlant de…

Són doncs totes aquestes vivències, pensaments i experiències majoritàriament del viatge el que vull compartir amb vosaltres.

 

Ep! No ho malinterpreteu! No em crec amb la suficient saviesa per alliçonar a ningú (si és que mai s’arriba a tenir aquesta experiència). Per tant el que faré aquí és només compartir la meva experiència i les meves inquietuds en relació a aquest tema.

 

No tinc cap intenció que sigui un apartat ben formal ni molt menys. Ni vull alliçonar a ningú. Només compartir i, si tot va bé, que vosaltres compartiu amb mi. Perquè, carai, això de viatjar sol durant un temps és ben bé una teràpia.

 

 

 

 

– VIVÈNCIES DEL VIATGE. Bàsicament em dedicaré a escriure i a relatar una mica el que he viscut. On he estat, amb qui, en quines situacions o qualsevol cosa que m’hagi donat aquest viatge.

 

– ANÈCDOTES. Amb un viatge segur que es presenten diverses anècdotes. Espero poder-les comentar amb vosaltres.

 

– ALGUN QUE ALTRE CONSELL. I tot i que ja he dit que no crec que en pugui donar molts de consells, sí, també en caurà algun.

 

– PENSAMENTS, DUBTES I SENSACIONS. També trobareu alguna altra entrada més filosòfica o sentimantalista. Crec que poca cosa en podré fer per evitar-ho…

 

– EL MEU ESTIL DE VIDA. La lectura és, sens dubte, una de les meves passions, per mi, un estil de vida. L’altre estil que caracteritza la meva vida ara mateix són aquests viatges, aquestes experiències. Per tant, des del moment que el comparteixo amb vosaltres, us estic compartint la meva manera de veure la vida.

 

 

 

Això sí, crec que us haig d’avisar que les entrades baixaran. Anar de viatge no em deixarà publicar tant com voldria, ni en aquest apartat ni el dels llibres. Espero que, tot i això, no deixeu de seguir-me en les poquetes entrades que faré aquesta temporada.

 

M’acompanyeu?

 

Comment on “En ruta: El nou apartat del blog per compartir una experiència”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may also like