Els llibres del meu Sant Jordi 2017

 

Sant Jordi ha arribat i ja ha passat. Sí, sembla impossible, però ja hem passat un altre 23 d’Abril. El dia de Sant Jordi que tant ens agrada perquè se celebra el dia del llibre i la diada del patró de Catalunya.

 

Avui, amb la rEssaca d’aquesta vetllada encara sobre meu, us comparteixo els llibres que m’he comprat aquest Sant Jordi. Com us vaig dir en un post anterior, no tenia clar si me’n compraria algun o no. La qüestió és que passejant, entre venda de rosa i rosa, em varen cridar l’atenció diversos títols.

 

No me’ls he comprat tots aquest Sant Jordi però he afegit tres llibres que vaig comprar-me fa dos caps de setmana a la fira de segona mà que se celebra cada diumenge a Girona. Un Sant Jordi anticipat vaja…

 

 

Així doncs hi ha títols que segur que coneixeu i d’altres no tant:

 

 

El Petit Príncep, per exemple, forma part del meu repte de llibres que vull llegir aquesta primavera.

 

Las minas del rey Salomón, igual que em va passar amb El fantasma de l’Òpera, és un llibre que vull llegir després d’haver vist, ja fa molts anys, el capítol de Les Tres Bessones i que m’encantés la història.

 

Los Juegos del hambre ja fa molt temps que me’l vaig llegir i la veritat és que em va agradar molt. Sí, és un dels pocs llibres que em ve de gust rellegir. El vaig trobar de segona mà i no m’hi vaig poder resistir!

 

La cuerda del tiempo és un títol de fantasia juvenil del qual no havia sentit a parlar mai. Però l’avala l’editorial reina en aquest gènere: Ediciones Salamandra. Per això crec que valdrà molt la pena. També és de segona mà i em va costar quasi igual que un cafè.

 

Enigmas y juegos de ingenio és el típic llibre que tots volem tenir a casa. Per un dia de pluja, per una tarda avorrida d’estiu o simplement per fer passar una bona estona pensant als nens de l’esplai. Anirem descobrint enigmes de mica en mica que n’hi ha un munt.

 

I finalment, Llegendes de Bruixes. Aquest sí que em fa molta i molta il·lusió. És una temàtica que m’encanta. Ja fa temps que vull llegir una novel·la de bruixes però és que aquest llibre ho supera. Són el recull de les llegendes de bruixes que tenen quasi tots els pobles de Catalunya. Tinc unes ganes boges de llegir-lo.

 

I dit això, espero que vosaltres també gaudíssiu de la Diada de Sant Jordi tant com ho vaig fer jo.

 

Sí, sóc jo venent roses per Sant Jordi. I passant-ho bé, és clar!

 

 

Aprofito també per dir-vos que, aquest mes de Maig estaré un pèl ausent: la meva feina es multiplica amb l’esclat de la primavera. No podré acostar-me a l’ordinador ni volent, ja que no serè ni a casa.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may also like