Les 5 coses que m’apassionen del món de Harry Potter

Ho sento, no em puc aguantar més! Haig de parlar ja de Harry Potter!!

Ja fa mes d’un parell i mig de messos que escric al blog i encara no li havia dedicat cap entrada. No pot ser.

 

La veritat és que no sé si en faré la ressenya dels llibres. Ja fa força temps que me’ls vaig llegir i, tot i que me’ls he llegit diverses vegades, al final, la meva pròpia fantasia pot haver superat el que és el llibre. Per aquesta raó no m’agradaria crear una falsa idea del que és el llibre.

 

Però en tot cas sí que ajudaré a crear més i més gran la meva admiració per aquesta saga. 

 

Les 5 coses del món de Harry Potter

Avui la llista segur que se’m fa curta. Us vull enumerar les 5 coses que m’apassionen del món d’en Harry Potter.

 

 

El castell de Hogwarts

Si hi ha un lloc màgic que ens agradaria viure aquest és, sens dubte, el castell de Hogwarts. Té absolutament totes les cambres imaginables: des de les masmorres als àtics de les torres. El gran menjador és al·lucinant i fins i tot hi ha habitacions que apareixen segons la necessitat. I per acabar-ho de fer perfecte, un bosc prohibit. Però és que a més a més és una escola per quedar-se a dormir!!! Perquè no em va arribar mai la carta per anar a Hogwarts a mi?

 

Hogwards, Harry Potter

 

La cambra secreta

Una mica relacionat amb el castell de Hogwarts, us vull parlar de la cambra secreta. M’apassiona aquesta trama. Una habitació que pertany a aquell que sigui el veritable hereu de la casa d’Slytherin. Però és una llegenda perquè ningú l’ha trobat des de fa molts anys. Ben amagada però que es pot descobrir si se segueixen les pistes adequades.

La cambra secreta té tot el necessari perquè a una boja d’aquestes coses com jo, l’apassioni.

La cambra secreta Harry Potter
La cambra secreta

 

La poció de la mutació

Ostres, crec que a tots ens aniria genial tenir aquesta poció! Poder-te transformar en la persona que vols bevent tan sols un beuratge? Jo tinc clar totes les malifetes que faria.

Bé, sí, teniu raó. La poció no té gaire bona pinta i després de veure el què li passa a l’Hermione el primer cop… Però en tot cas jo estic disposada a acceptar el repte.

 

El mapa de les malifetes

Sí, continuo amb les malifetes. Us en recordeu del moment en què els bessons Weasley li donen el mapa de les malifetes a en Harry? Sempre m’he preguntat perquè ho van fer. Si una cosa així existís i jo estigués en la seva possessió, creieu-me que no us el regalava muggels!

Mapa de les malifetes de Harry Potter
Mapa de les malifetes

 

El cotxe volador.

A veure, el cotxe de la família Weasley simplement és genial. Una carraca que vola pels aires i a més a més que es pot fer invisible. No ho heu somiat mai? No entenc per què no hi ha més mags que tenen aquest vehicle. D’acord tenen les escombres, però el cotxe és genial per la família. M’hauré de plantejar comprar un d’aquest model quan toqui canviar-me de vehicle.

El cotxe dels Weasly salvant en Harry Potter
El cotxe dels Weasley.

 

I VOSALTRES?

Coincidiu amb les meves coses/objectes que més m’apassionen del món de Harry Potter? N’escollirieu d’altres? O els utilitzarieu d’altre manera? Expliqueu-m’ho!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may also like