7 sagues juvenils que vull llegir però que, inexplicablament, no he començat.

 

Tots tenim una llista, sovint infinita, de llibres que volem llegir. I més quan comences a moure’t per aquesta blogosfera literària. Hi ha tantes novel·les que vull llegir! Sí, jo vaig fent llista a Goodreads però no hi ha qui l’atrapi…

 

Així que anem a parlar dels llibres que volem llegir. O més ben dit dels LLIBRES QUE VULL LLEGIR. Però no qualsevol. Si no que parlem de sagues juvenils senyores i senyors. Aquelles sagues juvenils que sempre he volgut llegir però que mai he començat. El perquè? Ningú ho sap…

 

I per posar-nos en ambient… una mica de música èpica, que és la que m’he passat tota l’estona escoltant fent aquesta entrada tan entretinguda!

 

 

Sagues juvenils:

 

 

– The raven boys. Maggie Stiefvater.

La saga YA (Young Adult) del moment diria. O una de les sagues YA del moment. En tot cas, no paren de sortir ressenyes i recomanacions d’aquests llibres. A més a més, amb màgia pel mig. Vaja, que sembla que conté tots els ingredients per ser una bona saga. Però per això caldrà llegir-lo. I crec que aquest caurà d’aquí relativament poc!

 

The raven boys saga.
The raven boys saga.

 

 

 

– El senyor dels anells. J. R.R. Tolkien.

Quin mal em fa cada cop que tinc que confessar que no he llegit El senyor dels anells. Sé que ho he de fer. Però també vull que sigui el cos que m’ho demana. Sabeu aquella sensació quan trobes un llibre i saps que el millor moment per llegir-lo és ara? Doncs estic esperant aquest moment amb El senyor dels anells. Per sort tampoc he vist les pel·lícules, així que, en aquest sentit es pot dir que sóc verge per aquesta saga.

 

El senyor dels anells, saga.

 

 

 

– Outlander. Diana Gabaldon.

No ser si aquest llibre encaixa molt en una llista de sagues juvenils, però és que em crida molt i molt l’atenció. M’han parlat molt bé de la sèrie que se n’ha fet però a mi m’agradaria començar pel llibre abans que veure’n l’adaptació. Amb una bona ambientació històrica i una mica de romanticisme i segur que m’hi quedo enganxada. L’únic que em tira enrere? Doncs que el primer llibre té, OJU AL DATO, més de 600 pàgines.

 

 

 

 

– Magnus chase i els deus d’Asgard. Rick Riordan.

Jo, una fan confessa de la sèrie Percy Jackson i del seu autor, Rick Riordan, sense haver llegit aquesta saga. No té cap justificació. I menys si us dic que tinc els llibres a casa… (Sí, el meu pare també li agrada molt aquest autor i és ell el què els compra.)

 

Però tornem al cas. Perquè no els he llegit? No ho entenc ni jo. Déus nòrdics i un adolescent en mig de la seva batalla? A què espero?

 

 

 

 

 

– Una corte de rosas y espinas. Sarah J. Maas.

D’aquesta saga la veritat és que no n’estic 100% segura. Són llibres que em criden l’atenció, no us ho negaré, però d’altra banda també em tiren enrere perquè crec que estaran plens de clixés romàntics i aquestes coses. Però el poso aquí perquè sí que és cert que, si el trobo a la biblioteca, me l’emportaré cap a casa sense dubtar-ho. Potser tot són idees preconcebudes que m’he fet jo, qui sap. Així que, a donar-li una oportunitat.

 

 

 

 

 

– Una llama entre cenizas. Sabaa Tahir.

No negaré que la portada d’aquest llibre juga un gran paper en la meva decisió per llegir aquesta història. És tan i tan bonica! Tot i així també em crida moltíssim l’atenció la novel·la. Només espero que superi els clixés típics i tòpics que es formen amb la mena d’argument que presenta el llibre. Si no, serà una gran decepció.

 

 

 

 

 

– La caida de los reinos. Morgan Rhodes.

I finalment, un llibre que tinc moltes ganes de començar. Sobretot perquè últimament no he enganxat ben bé amb aquest tipus de sagues juvenils que tant m’agrada. L’última mitja decepció va ser La reina del Tearling. Amb La caida de los reinos espero tornar-m’hi a enganxar completament: un regne per salvar, i reines, mags i guerrers a punt d’enfrontar-se. Sona genial oi?

 

 

 

 

 

I VOSALTRES?

Quines sagues juvenils voleu començar? Us interessa alguna de les que em vull llegir? N’heu llegit alguna? Teniu alguna altra recomanació que hauria de tenir en compte?

Expliqueu-m’ho!

 

 

Comment on “7 sagues juvenils que vull llegir però que, inexplicablament, no he començat.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may also like