Manifest

Manifest Una història fantàstica

El manifest d’Una història fantàstica es publica sota la llicència de Creative Commonts.

Es pot compartir i utilitzar sempre que es mencioni l’autor i s’enllaci aquest web.

 

Què és?

El manifest d’Una història fantàstica defensa el perquè de l’existència d’aquest blog. En les seves ratlles es declara la filosofia d’aquest espai així com la missió i objectiu del blog.

 

La màxima aspiració d’Una història fantàstica és ajudar-te a trobar la teva pròpia història fantàstica entre les ratlles d’una novel·la. En un llibre es pot amagar una història que et faci vibrar, sentir, riure o plorar. En definitiva emocionar-te. Una història fantàstica pretén explora tots els gèneres narratius possibles per aconseguir-ho.

 

Tanmateix el blog també preveu la possibilitat que aquesta història fantàstica s’amagui en altres llocs:  Entre l’experiència d’un viatge o amb la visió d’una fotografia per exemple. Són moltes aquelles coses que ens poden transportar a la màgia d’una història fantàstica. El blog pretén acostar-se a tantes com sigui possible.

 

Comença a cerca la teva història.

Si estàs d’acord amb aquest manifest, espero que t’uneixis a la comunitat d’Una història fantàstica. Espero que comencis el teu viatge per cercar la teva història.

 

 • Segueix tot el contingut
  del blog

  Subscriu-te i rebràs el contingut. No et perdis cap història fantàstica!!

  Gràcies per subscriure't!

  Alguna cosa ha anat malament.

 •  

   

  Agraïments.

  Igual que ha fet el predecessor, no podria deixar d’agrair la font d’inspiració per a aquest manifest. Gràcies al blog Vivir al Màximo i, conseqüentment, a Holstee.